Referencer


Nedenfor ses eksempler på projekter relateret til enten erhverv eller bolig

 
 

Erhverv

Vineri


Vineri til midtjysk herregård

Nyt 375m2 Vineri til midtjysk herregård. Vineriet kommer til at indgå i en større vinproduktion. Det er her druen presses, lagres, gæres og tappes på flasker.
Læs mere om projektet


   

1125m2 lagerhal
Ny 1125m2 lagerhal til midtjysk virksomhed, som arbejder med bilindustrien.

 


Ny stålhal
Til virksomhed i Sunds, som arbejder indenfor bilindustrien, har Midtjysk Byggerådgivning  tegnet en ny stålhal. 
Ny vognport til midtjysk hovedgård
I samme stil som tidligere opført Vineri, har Midtjysk Byggerådgivning tegnet en ny vognport.


 

Bolig

Sct Mogens Gade


Byfornyelse af eksisterende etageejendom i Viborg 

I det idylliske Sct. Mogens Gade, i det gamle domkirkekvarter i Viborg, står Midtjysk Byggerådgivning for en byfornyelse af en eksisterende etageejendom. Ejendommen er i 3 etager og med uudnyttet tagrum.
Læs mere om projektet

 


Nørresøvej, Viborg
Midtjysk Byggerådgivning har skitseret hvorledes et eksisterende 1 familieshus kunne moderniseres gennem en om- og tilbygning.
Dobbelthus i Birgittelyst
Midtjysk Byggerådgivning har stået for skitsering og projektering af et nyt dobbelthus i Birgittelyst. Hver bolig udgør godt 100m2 og dobbelthuset fremstår med facader kombineret mellem tegl og klinkebeklædning og tag udført med sort betontagdækning.
Asmild Dige, Viborg
Til ny udstykning i Asmild har Midtjysk Byggerådgivning sørget for indhentning af byggetilladelse og håndværkerpriser til et nyt funkishus på godt 200m2.
Arildsvej, Viborg
Til et eksisterende hus har Midtjysk Byggerådgivning tegnet en ny dobbeltgarage, sammenbygget med huset og samtidig optimeret husets entré.
Økologisk hus, Karup
Til et spændende projekt med opførelsen af et økologisk halmhus ved Karup udført med halm som isoleringsmateriale i vægge og lofter og med indvendige leroverflader, har Midtjysk Byggerådgivning stået for projekteringen og indhentning af nødvendige myndighedstilladelser.Henrik Gerners Vej

Henrik Gerners Vej, Viborg
Arkitektens eget hus. Det hyggelige, men lille byhus er blevet opgraderet til et enfamiliehus efter nutidens normer, selvfølgelig skitseret og projekteret af Midtjysk Byggerådgivning. Til det eksisterende hus er opført en ny længe.
Læs mere om projektetDobbelthus i Sdr. Rind

Dobbelthus i Sdr. Rind
Midtjysk Byggerådgivning har givet sit forslag til hvorledes et nyt dobbelthus i et nyudstykket område i udkanten af Sdr. Rind, kan fremstå.
Læs mere om projektet
Mosevej, Virksund
Endnu en gang har Midtjysk Byggerådgivning tegnet et nyt sommerhus til det hyggelige Virksund. Sommerhuset ligger med udsigt over fjorden og er i tæt samarbejde med bygherre blevet udformet med størst hensynstagen til udsigt og ønsket om masser af lysindfald i huset.


   

Forslag til ombygning af villa
Midtjysk Byggerådgivning har givet forslag til ombygning af et solidt rødstenshus fra 1920érne. Primært tagetagen er ændret i forhold til eksisterende indretning. 4 stk. zinkkviste, der i udformning og størrelse harmonerer med bygning, giver mere lys og rummelighed til de nyindrettede rum i tagetagen.

 
   

Skitesforslag til lysere indretning
Midtjysk Byggerådgivning har lavet et skitseforslag på hvorledes eksisterende lokaler i det gamle Kølsen Mølle, kunne indrettes til en lys og venlig lejlighed i landlige omgivelser.

 
   

Forslag til uudnyttet tagrum
Pladsen var blevet for trang, så Midtjysk Byggerådgivning har givet forslag til hvordan uudnyttet tagrum kunne inddrages til beboelse, eller hvordan indretning i tagetage kunne optimeres og give plads til et større børneværelse.

 
 

Lynderupvej

Skitseforslag til om- og tilbygning af sommerhus
Skitseforslag til om- og tilbygning af eksisterende 50m2 sommerhus, højt beliggende på pragtfuld udsigtsgrund ved Lynderup med panoramaudsigt ud over Hjarbæk Fjord.
Læs mere om projektet

 


Se flere billeder

Sommerhusprojekt i Virksund
Midtjysk Byggerådgivning har skitseret og projekteret 2 sommerhusprojekter til en ny udstykning i sommerhusområdet i Virksund. Begge huse er opført efter samme konstruktive principper, men med forskellig indretning. Omdrejningspunktet i planløsningen er en muret badeværelseskerne centralt i husene, som fremstår rustikt med en vandskuret overflade malet antracitgrå. Kernen står som kontrast til husenes generelle lyse og venlige rum afgrænset af de øvrige hvidmalede gipsvægge.

Husene er veludnyttede med gode soverum, hemse, og store, sammenhængende opholdsrum. Loft til kip gør husene lyse og luftige og rummene fremstår velproportionerede. Udvendigt fremstår husene med tagpaptag og olieret lærketræsklink. Vinduer og facadepartier som antracitgrå træ/alu partier.